Monday, July 27

"butterfly, butterfly, butterfly fly away"

sumpah bosan dgn playlist aku
rasa nak muntah
sampai bila nih nak dengar ost hannah montana ni?

aku nak dengar lagu baru lah
baru bagi aku; bukan yang panas dari oven
paham?

sila tinggal kan tajuk lagu dan artis di ruang komen

thank you!

Sunday, July 19

tak suka flash cs4!


video

aku benci bila assignment aku huduh mcm ni
heh!

Wednesday, July 15

keamanan satu dunia.

aku rasa aku takmo pakai henpon lah
buat masa sebulan nih
macam best ah takde henpon
sumorg takyah sebuk nak call aku
aku sukaa!

jom lari dari duniaa!


Tuesday, July 14

pagi hari yg pilu lagi sedih

kau adalah segala nya buat aku

kau sentiasa ada di sisi aku
tak kesah la, masa sedih, masa happy

bila aku boring
kau ade je cara nak happy kan aku
main game same-same
kau nyanyi kan aku lagu

ingat lagi tak, bila dalam kelas yg boring
kite slalu main-main amik gambar :(
pastu, mmg between kita takde rahsia kan?

kau diam je bila aku call makayah aku
kau jugak yg pertama tau bila tiba tarikh-tarikh penting dalam hidup aku
malah, kau jugak yg slalu ingat kan aku kalau aku ter-lupa

tapi, sekarang ko dah sakit
aku pun tak pasti ko sakit ape
kejap lagi kita pegi check ok?

Tuesday, July 7

yes; you complete me




i promise;

i'll hold you tight
i'll stick to you
i'll learn how to love you
i'll be patient
i'll go no where


Thursday, July 2

reality forms around a commitment


When you make a commitment to a relationship, you invest your attention and energy in it more profoundly because you now experience ownership of that relationship.